Der findes virkelig mange af konkurrencer på nettet, man får dem jo smidt i hovedet via bannere osv. Men er der virkelig en præmie i virkeligheden? Vi satte os for at afprøve disse konkurrencer, og for at starte med konklusionen, så JA, der er præmier at vinde i dem!

Vi startede med en web log af de kendte, der var mange af konkurrencer på bloggen (linket til bloggen kan du finde i afslutningen af denne artikel). Vi deltog i samtlige for virkeligt at finde ud af om de var virkelige! Vi kunne vinde lige fra 500 kr til creme. Det tegnede utroligt godt, vi kunne allerede se præmierne komme ind ad døren.

Konkurrencer på nettet tager jo tid, nogen af dem vi medvirkede i, ville først blive udtrukket om flere måneder. Så vi besluttede os til at vente, og følge op på sagen 3 måneder senere! Konklusionen var, at vi havde vundet 1 stk gavekort til XL Byg på 500 kroner, plus en konkurrence om en gasgrill (værdi 3000 kroner), ikke så dårligt for noget som er gratis at medvirke i, og tog os ikke over 3 timer at udføre! Så JA de er gode nok disse konkurrencer på internettet!

Konkurrencer online, er jo lavet af firmaer som prøver at lokke mange kunder til, så hvorfor ikke udnytte de konkurrencer og have chancen for at vinde noget gratis, og det ser ud til at være en trend som ikke stopper, vi finder flere og flere af slagsen for hver uge der går, alle butikker vil være med, når først den ene webshop har lavet en, så følger de andre med, så brug dog lige 15 minutter hver dag på siden, og deltag gratis i alle disse gode konkurrencer!

Skulle du så have mere tid derudover, så kan du med fordel kikke på alle de lækre tilbud de har på hjemmesiden, samt deres rigtig gode gratis sektion, her finder du genstande til 500 kroner som du kan få gratis, lidt vildt, de tilbud har vi benyttet ganske mange gange!

Der er ydermere en sjove ting side, denne har billeder og film som vil få dig til at græde af grin, virkelig top klasse, man kan tydeligt se de har brugt mange døgn på at lave og opdatere denne afdeling af siden. Deres chat forum er dog lidt dødt, der sker ikke meget, men prøv dog at skrive på det alligevel, det kunne jo være personer bare sidder og venter på en som skriver!

Alt i alt er vores samlede konklusion af denne hjemmeside: En af de bedste vi endnu har fundet, der er lagt så meget energi i den side, og personen bag må være uden tvivl endda den bedste til at finde og spotte de gode tilbud og de lækre konkurrencer, for der er flere af dem, og bloggen bliver næsten opdateret dagligt.

Men kig selv på bloggen, brug 10 minutter på at læse om de mange konkurrencer og tilbud, så er jeg hel sikker på du vil bruge denne hjemmeside flere gange om ugen, til lige at følge med og spare penge samtidigt. Udnyt internettet til andet end tidsfordriv, brug tiden på det store web fornuftigt og der er mange kroner at hente på det.

http://www.gratis-ting.me/konkurrencer/